Over ons

Een team van enthousiaste en professionele webmakers 800 x 841

Een team van enthousiaste en professionele webmakers

Onze specialiteiten zijn wordpress, sliders, PHP en SEO. Daarnaast het oplossen van storingen, maar ook het beheer en onderhoud van wordpress websites..

Wij zijn enthousiast en creatief. Wij werken vanuit de Ontwerpfabriek, de Van Nellefabriek in Rotterdam.
Onze sterke kanten: professioneel, kleinschalig, klantgericht, klantvriendelijk, contact in persoon, meedenken met de klant, snelle opleveringen en wijzigingen snel doorvoeren.

Ons werk is het bouwen van bruggen tussen de website bezoekers van onze klanten en onze klanten. Nieuwe bruggen, maar ook bestaande bruggen om te onderhouden en op te knappen. En het is ons nooit een brug té ver.

Wat doen we?

  • Bouwen van nieuwe websites
  • Bouwen van nieuwe webshops
  • Moderniseren van “oude” bestaande websites. Wij bouwen deze gedateerde websites om naar responsive websites, ofwel naar websites die zich aanpassen aan het apparaat waarop die getoond wordt
  • Verhuizen van websites en webshops van de ene naar de andere provider
  • Vertalen van Nederlandse website in andere talen.
  • Beveiligen van websites
  • Toepassen van zoekmachine optimalisatie (SEO – Search Engine Optimization)
  • Onderhouden en eventueel beheren van de door ons gebouwde websites of webshops
  • Oplossen van storingen. Van eenvoudige tot complexe storingen.

Hoe doen we dat?

Wij bouwen websites voor (kleine) bedrijven, zelfstandigen, verenigingen, stichtingen en ook voor particulieren. In Nederland, maar ook daarbuiten.
Wij kunnen snel en goedkoop websites ontwerpen, bouwen en opleveren. Maar kwaliteit gaat bij onsj boven snelheid. Het moet gewoon perfect zijn en dan kan het soms iets langer duren.
 
Contacten worden door ons zelf onderhouden en niet door accountmanagers. De persoonlijke benadering vinden wij heel belangrijk.We denken mee met jou. En zeggen soms ook dat iets wat jij wil beter anders gedaan kan worden. Kortweg: eerlijk, open en duidelijk. Goed luisteren naar jou is daarbij essentieel. Wij maken duidelijke afspraken en – indien nodig – overleggen wij tussentijds met jou als iets onduidelijk mocht zijn.
Wij helpen met het vinden van de juiste weg

Hoe wij werken

01

Neem contact op en vertel ons jouw idee.

02

Wij komen met een voorstel en een prijsopgave.

03

Na jouw akkoord maken we werkelijkheid van jouw idee.

Wie zijn we en wat doen we?

Uiteraard doen we veel meer dan dat op deze pagina staat. Het belangrijkste kenmerk van onze manier van werken is de persoonlijke aandacht voor onze klanten en voor de werkzaamheden die we voor onze klanten uitvoeren.
Het persoonlijke contact maakt juist dat we precies horen, zien, aanvoelen en dus begrijpen van onze klant van ons wil. Dus neem eens contact met ons op. Zie hieronder voor de mogelijkheden.

Email

info@yourwebmaker.eu

Adres

Van Nelleweg 1
3044 BC  Rotterdam