Modellen / voorbeelden van onze websites

In dit overzicht staan diverse modellen / voorbeelden van onze websites.

Het is een mix van allerhande websites en bij vele ervan zitten diverse mogelijkheden al ingebouwd, zoals een bestelmodule, een reserveringsmodule, uiteraard een contactformulier en nog veel meer.
De websites zijn ontworpen met Engelse tekst. Dit omdat wij binnen heel Europa websites aan onze klanten (op)leveren. Voor de Nederlandse markt hebben we een aantal van de homepagina’s van de model websites in het Nederlands opgemaakt.

Klik op de afbeeldingen om een bezoek te brengen aan een model website.

Modellen / voorbeelden van onze websites | yoga

Yoga

Deze yoga website bestaat uit 5 professioneel gemaakte sjablonen die je helpen een sterke online aanwezigheid op te bouwen. Het bestaat uit alle vereiste secties die het beste passen bij jouw zakelijke behoeften en doelgroep. Op de website worden yogahoudingen en het lesrooster effectief weergegeven met behulp van geavanceerde modules.

Modellen / voorbeelden van onze websites | Restaurant

Restaurant

Dit is de perfecte oplossing voor een restaurant website. Het heeft 6 professioneel gemaakte meerdere webpagina-lay-outs die alles hebben wat nodig is voor een restaurant website. De opgenomen pagina’s zijn een moderne startpagina, een informatieve “over ons”, een heerlijk etensmenu, geavanceerde services, heldere contactpagina’s en tenslotte een gebruiksvriendelijke ‘Boek een tafel’-pagina.

Modellen / voorbeelden van onze websites | Bakkerij

Bakkerij

Model “bakkerij” is ideaal voor elke banketbakkerij of bakkerij. Dit elegante thema bestaat uit 6 prachtig ontworpen sjablonen met een geweldige set service-, blog- en winkelsjablonen waarmee u uw heerlijke menu-items in detail kunt presenteren. Het is de perfecte keuze voor elk soort online voedingswinkel die taarten, koekjes, snoep en alle bakdesserts levert.

Modellen / voorbeelden van onze websites | Chocolatier

Chocolatier

Een prachtig voorbeeld voor een website van een chocolatier. Chocolade donker en heerlijk smaakvol. Scherpe foto’s, een aantal heldere pagina’s over de chocolatier en haar of zijn kennis en kunde. Dit is slechts een basis en dient als voorbeeld. Er is uiteraard veel meer mogelijk.

Modellen / voorbeelden van onze websites | Chocolatier

Thuisbakker

Model “Thuisbakker” is speciaal bedoeld voor de echte thuisbakkers, die hun producten aan de man willen brengen. Kleinschalig en geweldige kwaliteit.
Deze voorbeeld website is eenvoudig van opzet, maar is al inclusief een webshop module.
Natuurlijk kan er nog veel meer functionaliteit aan worden toegevoegd.

Model / voorbeeld website thuiszorg

Thuiszorg

Een basis voor de website van een thuiszorg organisatie. Met diverse pagina’s, zoals thuiszorg, persoonlijke zorg, ect.
de website is eenvoudig van opzet, zodat deze website ook heel goed toegankelijk is voor iedereen, van jong tot oud.

Model / voorbeeld website lifecoach

Life Coach

Model “Life Coach” is exclusief bedoeld voor diensten op het gebied van leven, zakelijk advies en gezondheidscoaching. Wij bouwen hiermee voor jou een  advies- en coachingwebsite. De 8 professioneel gemaakte sjablonen bevatten alle vereiste secties die helpen bij het introduceren van uw diensten en het ontwikkelen van vertrouwen bij uw bezoekers. Het reageert ook elegant op alle schermformaten.

Model / voorbeeld website Moderne Shop

Moderne Shop

Dit model (Modern Shop) is een eCommerce oplossing met stijlvolle sjablonen die volledig compatibel zijn met alle schermformaten. Hiermee kun je een moderne webwinkel starten en. Er zijn een flink aantal mooie features al standaard ingebouwd, zoals een productcarrousel, een blogschuifregelaar met vloeiende overgangseffecten en winkellay-outs met linker-, rechter- en zijbalkvarianten over de volledige breedte.