Gratis een moderne website

Gratis een moderne website

Gratis een moderne website op basis van jouw bestaande wordpress website. Wij maken van jouw bestaande – maar soms ietwat verouderde – website een vernieuwde, moderne website. Deze website is sowieso geschikt voor alle apparaten (responsive) en heeft de look en feel van nu. Ook zal de website sneller zijn en vooral ook beter vindbaar voor zoekmachines.
Door nu tijd en energie te stoppen in modernisering van jouw website, wordt de website aantrekkelijker, gebruiksvriendelijker en zal meer bezoekers aantrekken.
Dat in tegenstelling tot een verouderde website. Die ziet er gedateerd uit en is bijna altijd niet of niet goed te gebruiken op tablets en smartphones. Een bezoeker zal daar meestal gauw wegklikken. Zoekmachines, zoals google, slaan een niet-responsive website simpelweg over.

 

Hoe doen we dit?

Als je ons de opdracht geeft tot modernisering van jouw website hebben we toegang tot de backend van jouw website nodig. We maken bovendien een aparte website, een ontwikkelversie. In die ontwikkelversie kan alleen jij meekijken. Deze website is alleen toegankelijk voor jou dus. Jouw eigen website blijft  gewoon draaien en verandert nog niet. In de aparte website brengen we de wijzigingen aan, zoals het aanpassen van het theme, de pagina’s en de berichten.

Dit kan heel snel gaan, meestal binnen 1 tot 2 werkdagen. Van belang is ook dat jij – als het even kan – afbeeldingen, foto’s, video’s, etc die van goede kwaliteit zijn aanlevert. Dit hoeft niet perse, maar vaak is dan de kwaliteit ervan beter dan oudere versies ervan.

Nadat de wijzigingen in de aparte website zijn aangebracht en jij jouw akkoord geeft, zetten we de aparte website op de plaats van jouw huidige website. Vanaf dat moment is jouw vernieuwde, moderne website online.

 

Wat verandert er?

Alleen de website zelf verandert. Dus wat jouw bezoekers of klanten zien op het internet. Dit wordt meestal de frontend van een website genoemd.
En voor jou blijft de backend (het CMS) van jouw website onveranderd. Het beheer en onderhoud van jouw website (of webshop) verandert niet.

 

Wat kost dit?

De modernisering van jouw website kost je helemaal niets. Hooguit wat tijd om dingen te bespreken en mogelijk wat afbeeldingen, foto’s, etc aan te leveren.

 

Waarom doen we dit?

Om te beginnen om jou op een makkelijke manier te helpen aan een moderne website. Maar ook omdat we de wereld willen laten zien wat we kunnen. We willen dus ons portfolio uitbreiden. 

 

Neem contact op

Wil je jouw website of webshop moderniseren? Neem contact met ons op. Hieronder zie je de mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

 

 

 

Email

info@yourwebmaker.eu

Adres

Van Nelleweg 1
3044 BC  Rotterdam